Akın'dan basın açıklaması

Akın

İktidarın Balıkesir'deki baskısına boyun eğmeyeceğiz

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, iktidarın ve Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’de rant peşinde koştuğunu ve CHP’li belediyeleri sindirmeye çalıştığını söyledi

Balıkesirli genç siyasetçi Ahmet Akın, iktidarın tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir özelinde de baskıcı ve rantçı tutumunu sürdürdüğünü, CHP olarak halkla el ele vererek bu baskıların üstesinden geleceklerini belirtti.

Ahmet Akın: “Korumaya çalıştığımız şey bu milletin hakları ve bu ülkenin değerleri. Milletin hakkına ve ülkenin değerlerine sahip çıkmak, hangi partiden olursa olsun, her siyasetçinin görevi olmalı. Hak ve değerler, iktidar hırsına kurban edilemez.” dedi.

İktidarın “ben yaptım oldu” siyasetinin her zaman sökmeyeceğini anlatan Ahmet Akın, bir Balıkesirli olarak Balıkesir halkının haksızlıkla mücadelesine sonuna kadar destek vereceğini söyledi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’na göz koydular

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’na imar izni verilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Akın, bir doğa harikası olan ve biyolojik çeşitlilik açısından korunması gereken bu bölgenin yapılaşması katliam olur dedi.

Danıştay kararlarına rağmen Tabiat Parkı’nı imara açma konusundaki oyunlarının sürdüğünü söyleyen Ahmet Akın, Ayvalık Belediyesi’nin halkla el ele vererek sürdürdüğü mücadeleye destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Edremit Belediyesi’nin malları talan edildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Edremit Belediyesi’ne ait mülkleri çeşitli bahanelerle talan ettiğini anlatan Ahmet Akın; “Kamil Saka Başkan’ım, talan ordusu karşısında mertçe durmaya devam ediyor. Vicdanları sızlatan bu talanın karşısında Edremit Belediyesi ve Edremitlilerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli